• info@adlone.com

Hakkımızda

Adlone Danışmanlık Almanya başta olmak üzere Avrupaya açılan kapınız...

Devamı

İletişim

Türkiye'de Oturum İzni

Almanyada Şirket Kurmak

Türkiye'de Oturum İzni

Türkiye’de Oturum İzni almak için sizlere profesyonel danışmanlık hizmeti veren Adlone Consulting’e Hoş Geldiniz.

Yabancı uyruklu vatandaşların Türkiye’de oturum izni almaları için 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Adlone Consulting sizlere oturum izni almanız için gerekli olan tüm hukuksal süreçlerde ve işlenmesi gereken prosedürlerde yardımcı olmaktadır.

Şimdiye kadar tüm müşterilerine başarılı bir şekilde oturum izni alan ve bu sayede sektöründe lider firma olan Adlone Consulting uzman çalışanları ve avukatları ile sizlere hizmet vermektedir.

Peki Yabancı Uyruklu Vatandaşlarımız Türkiye de oturum iznini hangi koşullarda alabilir.

1-) Çalışmak Türkiye’de Oturum İzni Almak

5901 sayılı anayasa kanununa göre 5 yıl boyunca Türkiye’de çalışmış olan yabancı uyruklu vatandaşlara oturum izni verilebilmektedir. Ancak bu 5 yıl çalışmış her bireyin bu izni alabileceği anlamına gelmemektedir.

Başvuran bireylerde bazı şartlar aranır bunlar bu 5 yıl içerisinde 180 günden fazla yurt dışına çıkılmamış olması ve kamu düzeni bakımından olumsuz teşkil eden şahıslar olmaması gibi belirli şartları sağlamanız gerekmektedir.

Gerekli olan evraklar ve prosedürler işlenerek Vatandaşlık İnceleme ve Araştırma Komisyonu’na gönderilmektedir.

Bu komisyonda başvurular detaylıca incelenerek kişinin Türk vatandaşı olup olamayacağına karar verilir.

Bu işlemlerin uygulanması ve sonrasındaki süreçte kişilerin uzman bir şirketten hizmet alması gerekmektedir.

Adlone Consulting olarak sektörde en çok tercih edilen firma olmaktayız.

Hukuksal süreçlere hakim avukatlarımız ve deneyimlerimiz ile şimdiye kadar bütün müşterilerimize vatandaşlık iznini almış bulunmaktayız.

Bizlerle iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

2-) Yatırım Yaparak Türkiye’de Oturum İzni Almak

Türkiye’de 250.000$ lık yatırım yaparak oturum izni alabilirsiniz.

Yaptığınız yatırım sonucu kazandığınız oturum izni hakkından sadece siz değil eşiniz ve 18 yaşını aşmamış çocuklarınız da faydalanabilmektedir.

Bu hususta belirli hukuksal süreçlerin ve prosedürlerin tam olarak yapılması gerekmektedir ve bir danışmanlık şirketinden yardım almanız gerekmektedir.

Adlone Consulting olarak sektörde en çok tercih edilen firma olmaktayız.

Bizlerle iletişime geçerek danışmanlık hizmeti alabilir veya sorularını sorabilirsiniz.

3-) Evlenme İle Türkiye’de Oturum İzni Almak

5901 sayılı hukuk kanununa göre bir Türk vatandaşı ile evlenmeniz size doğrudan bir vatandaşlık hakkı sağlamaz. Ancak 3 yıl evlilik sürecinin devam edilmesi durumunda bu hak verilmektedir.

3 yıl boyunca bir Türk vatandaşı ile evli olan yabancı vatandaşların gerekli belgeleri ve prosedürleri uygulayarak vatandaşlık alması mümkün olmaktadır.

Bu evrakların hazırlanması, hukuksal sürecin işlenmesi ve gerekli prosedürlerin uygulanması için sizlere 20 yılı aşkın süredir hizmet veren ve sektörde lider olan Adlone Consulting ile iletişime geçerek gerekli hizmeti alabilirsiniz.

 

Daha fazla detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İrtibat Tel: 0 212 403 05 15